Senarai Perlis 2024 buffet Ramadhan lokasi buka puasa

Alhamdulillah diberi kesempatan kepada kita untuk berpuasa pada bulan yang mulia ini. Di bulan Ramadhan ini Allah telah menjanjikan ganjaran pahala yang berlipat ganda. Pintu neraka juga ditutup dan pintu taubat dibuka seluasnya. Maka marilah kita mengejar janji Allah ini.

Hukum berpuasa adalah wajib ke atas setiap muslim seperti yang tercatat dalam Al-Quran. Maka wajiblah kita sebagai hamba untuk mematuhinya. Kewajipan berpuasa bermula dari terbit fajar hingga terbenam matahari.

Senarai Buffet Ramadhan Perlis 2024 (Harga Dan Lokasi)

Bersempena dengan Ramadhan ini, terdapat banyak hotel dan resort menyediakan hidangan buffet Ramadhan untuk santapan umat Islam ketika berbuka. Semua set buffet Ramadhan menawarkan makanan yang lazat dengan harga yang berbaloi. Tidak rugi untuk kita mencubanya.

Jadual di bawah adalah senarai pakej buffet Ramadhan sekitar Perlis bagi tahun 2024. Turut disertakan adalah alamat, harga untuk dewasa serta kanak-kanak, nombor telefon dan juga laman sesawang rasmi hotel atau restoran bagi memudahkan semua.

Sebagai peringatan dalam memilih juadah berbuka puasa di hotel, resort atau restoran, umat Islam adalah dituntut supaya mencari yang halal kerana mencari yang halal itu adalah wajib.

Selamat berpuasa diucapkan kepada seluruh umat islam seluruh dunia. Semoga Ramadhan kali ini memberi seribu satu kebaikan kepada kita. Semoga perkongsian ini dapat membantu semua untuk mencari pakej buffet Ramadhan yang sesuai.

SENARAI BUFFET RAMADHAN PERLIS TAHUN 2024M – 1445H

Senarai promosi Iftar Ramadhan pelbagai harga di sekitar Perlis adalah seperti berikut :

Di bawah merupakan senarai bagi tahun 2024, senarai terkini akan dikemaskini dari masa ke semasa

LOKASINO & ALAMATDEWASAKANAK-KANAKPAUTAN
The Putra Regency Hotel04 976 7755
135, Persiaran Jubli Emas 01000, Kangar
75 65
Hotel Seri Malaysia04-977 1777
Lot 8101 Mukim, Malays, Persiaran Wawasan, Taman Budaya, 01000 Kangar, Perlis
78 40Open

Informasi Berkaitan

Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak