Menu Bola

Siaran langsung keputusan Kedah vs Negeri Sembilan 2.3.2018

01:11 GC.editor

Maklumat terkini telah dikemaskini pada 14 March 2019 jam 11:52 PM oleh GC.editor

Skuad Lang Merah Kedah melayani kunjungan pasukan Negeri Sembilan dalam perlawanan pusingan ke-2 saingan Piala FA Malaysia 2018 yang telah dijadual berlangsung bagi kedua-dua pasukan pada hari Jumaat, 2 Mac 2018.

Beraksi di laman sendiri, Kedah dijangka tidak menghadapi masalah untuk mendapatkan kemenangan bagi melayakkan pasukan ke pusingan ketiga Piala FA 2018.

Meskipun kelebihan di laman sendiri, Kedah perlu berwaspada dengan corak permainan Negeri Sembilan yang sudah tentu beraksi dengan lebih agresif untuk memberi kesukaran kepada Kedah bagi mendapatkan kemenangan.

Kedua-dua pasukan pastinya mengharapkan sokongan padu penyokong masing-masing bagi menaikkan semangat mereka dalam mengejar slot ke pusingan seterusnya.

Kedah FANegeri Sembilan FAKEPUTUSAN TERKINI KEDAH VS NEGERI SEMBILAN 2.3.2018 PIALA FA | PUSINGAN 2
Perlawanan membabitkan pasukan Kedah menentang Negeri Sembilan berlangsung di stadium Darulaman, Alor Setar bermula pada jam 9:00 malam, Jumaat.
Berikut ialah keputusan semasa dan terkini perlawanan kalah mati pusingan kedua saingan Piala FA Malaysia 2018 di antara pasukan Kedah lawan (lwn) Negeri Sembilan yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh.
Logo Piala FAKEPUTUSAN PENUH KEDAH LWN NEGERI SEMBILAN – PIALA FA
KedahKedah FA
1
0
Negeri Sembilan FAN. Sembilan
Penjaring Gol119′ BaddrolFulltimeMasa Penuh

 

Info LainINFO BERKAITAN
Klik LinkJadual Penuh Keputusan Dan Kedudukan Carta Piala FA
Klik LinkKeputusan Semua Perlawanan Piala FA Hari Ini